PRAKTIJK VOOR TRADITIONELE CHINESE GENEESKUNDE EN MENTAAL-EMOTIONELE STABILITEIT

Nine Star Ki Karakteranalyse

De Chinese Geneeskunde heeft Nine Star Ki ontwikkelt, een systeem dat al meer dan 1000 jaar wordt gebruikt. Nine Star Ki is een van de oudste vormen van astrologie in de wereld. Het is een astrologisch, op getallen gebaseerd systeem, met dezelfde oorsprong als Feng Shui. Net als bij Feng Shui (en b.v. ook acupunctuur) wordt in de Nine Star Ki-astrologie alles teruggebracht naar de vijf elementen: water, hout, vuur, aarde en metaal. Oorspronkelijk komt Nine Star Ki uit het oude China maar het systeem werd verder verfijnd in Japan. Nine Star Ki is een soort van pincode die je persoonlijke blauwdruk onthuld. Hiermee krijg je een unieke en persoonlijke gebruiksaanwijzing in handen om je leven optimaal te kunnen leven.

Deze blauwdruk laat niet alleen zien hoe je optimale gezondheid kan bereiken, maar het onthult ook je ware persoonlijkheid, wat je basisbehoeften zijn, waar je kracht ligt en waar de uitdagingen liggen. Het laat zien wat je natuurlijke talent is en wat voor werk daar het best bij zou passen. Het legt de conflicten in je persoonlijkheid bloot, zodat je daar rekening mee kan houden en je balans en vreugde kan creeren voor jezelf. Maar het belangrijkste; je krijgt meer begrip voor jezelf.

Bovendien kan je met de Nine Star Ki zien waar de uitdagingen en waar de 'voeding' ligt in je relaties met andere mensen. Dit kan je partner zijn, maar bijvoorbeeld ook je beste vriendin. Ook kan je gezinsanalyses maken zodat je gezinsdynamiek zichtbaar wordt, en je deze kan verbeteren met deze inzichten. Dit systeem is echt van onschatbare waarde in de opvoeding van kinderen!

In een Nine Star Ki karakteranalyse sessie krijg je uitleg over jouw pincode en wat daar allemaal bijhoort. Ook krijg je eenvoudige tips hoe je een element meer in balans kunt brengen. Na de eerste sessie is het ook mogelijk om een partneranalyse of gezinsanalyse te maken. Dit om te ontdekken hoe de wisselwerking is tussen jou en je partner en/of hoe de dynamiek is in je gezin en hoe je deze kan verbeteren.

Een sessie duurt ongeveer 60 tot 75 minuten en bedraagt €75,-. 

Interesse of vraag je je af of dit iets voor jou is? Je kan mij vrijblijvend bellen of mailen, zodat je al je vragen kwijt kunt.

E-mailen
Bellen