PRAKTIJK VOOR TRADITIONELE CHINESE GENEESKUNDE EN MENTAAL-EMOTIONELE STABILITEIT

Psychologische Transformatie Therapie

Soms is de balans in jezelf even helemaal weg en kan je wel wat hulp gebruiken. Dan is het best moeilijk om in therapie-land de beste weg voor jou te vinden. Ik heb een ruime ervaring in het helpen van mensen met uiteenlopende problemen. Door deze ervaring weet ik snel de vinger op de zere plek te leggen. Over het algemeen zijn maar een aantal sessies nodig om weer in balans te komen.

Ik heb Psychologische Transformatie Therapie (PTT) ontwikkeld om de balans te herstellen op mentaal, emotioneel, lichamelijk en energetisch gebied. Met PTT leer je om je negatieve en destructieve gedrags- en gedachtepatronen te transformeren in gedrags- en gedachtepatronen die beter bij jou passen. Je zult leren om negatieve emoties die maar blijven terugkomen te verwerken en los te laten. Ook leer je hinderlijke en vervelende (pieker)gedachten los te laten. Daarnaast verwerf je vaardigheden om met meer mindfulness in je leven te staan en leer je hoe je zelf je geluksgevoel kan vergroten.

De therapie brengt dus vrede in je emotionele leven en rust in je denkgeest. Dit heeft weer een gunstige uitwerking op je zelfbeeld en zelfvertrouwen. Bovendien zal je energie na een aantal sessies merkbaar toenemen en kan je meer genieten van je leven. Het is ook mogelijk om door middel van PTT je relatieproblemen op te lossen en je relaties met andere mensen in het algemeen te verbeteren.

De basis van PTT bestaat uit een krachtige combinatie van NLP (Neuro-Linguïstisch Programmeren) en Jungiaanse Psychologie. De grootste kracht van PTT is dat de gewenste veranderingen in je onbewuste worden gemaakt. Dit in tegenstelling tot de reguliere psychologie/therapie die zich voornamelijk richten op het verwerven van inzicht. Het onbewuste regelt 95% van je gedrag. Het effect van de sessie zal dus direct een positieve uitwerking hebben op je leven.

Een sessie duurt ongeveer 60 minuten en bedraagt €65,-.

Interesse of vraag je je af of dit iets voor jou is? Je kan mij vrijblijvend bellen of mailen, zodat je al je vragen kwijt kunt.

E-mailen
Bellen