PRAKTIJK VOOR TRADITIONELE CHINESE GENEESKUNDE EN MENTAAL-EMOTIONELE STABILITEIT 

In de nieuwe definitie van gezondheid wordt gezondheid niet meer gezien als de af- of aanwezigheid van ziekte, maar als het vermogen van mensen om met de fysieke, emotionele en sociale levensuitdagingen om te gaan en zoveel mogelijk de eigen regie te voeren. 

Daarvoor heb je bepaalde vaardigheden nodig, zoals zelfinzicht, flexibiliteit en aanpassingsvermogen, en het vraagt om balans. Balans tussen lichaam en geest, balans tussen werk en privé en balans tussen je buiten- en binnenwereld. De afgelopen jaren heeft iedereen heel duidelijk kunnen merken dat die balans in je leven echt enorm belangrijk is. Als je zowel lichamelijk als mentaal, emotioneel en energetisch in balans bent dan dan zit je lekker in je vel, ervaar je innerlijke rust, kan je goed omgaan met tegenslag, heb je voldoende energie en kan je genieten van het leven. 

Soms ben je de balans even kwijt, maar herstel je zelf die balans weer vrij snel. Als de onbalans te lang duurt loop je het risico dat je steeds verder uit balans raakt en het steeds moeilijk wordt om weer terug in balans te komen. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je die balans nog nooit echt ervaren hebt.

Met een consult van Aleph Consult kom je snel weer in balans of leer je die balans te ontwikkelen en leer je de benodigde vaardigheden om je gezondheid te bevorderen op zowel lichamelijk, mentaal, emotioneel en energetisch gebied. 

Heb je interesse of vraag je je af welk consult het beste bij je zou passen? Je kan mij vrijblijvend bellen of mailen, zodat je al je vragen kwijt kunt.

      

 

 

 

E-mailen
Bellen